Bericht limiet

Bericht limiet

Info

Deze pagina is alleen van toepassing op gratis Zivver-accounts.

Introductie

Op deze pagina beantwoorden we veelgestelde vragen over de berichtenlimiet in Zivver. Gratis accounts zijn bedoeld voor persoonlijk gebruik en hebben daarom een berichtenlimiet. Deze limieten zorgen voor extra beveiliging en helpen misbruik van het platform te voorkomen.

Voor zakelijk gebruik is een betaald abonnement vereist. Het gebruik van een gratis account voor zakelijke doeleinden is niet toegestaan.

Betaalde Zivver-accounts bieden onbeperkt veilige berichten* en extra voordelen, zoals de mogelijkheid om direct vanuit je e-mailclient veilig te mailen. Je kunt onze abonnementsplannen bekijken op onze prijzenpagina.

Hieronder vind je duidelijke antwoorden op de meest gestelde vragen over de berichtenlimiet.

Veelgestelde vragen

Hoeveel veilige berichten kunnen worden gestart? Je kunt 5 veilige berichten per kalendermaand starten.

Wanneer wordt mijn limiet opnieuw ingesteld? Op de eerste dag van elke nieuwe kalendermaand.

Kunnen er nog steeds reacties worden verzonden nadat het limiet is bereikt? Ja. Je kunt blijven reageren op bestaande berichten en op nieuwe, binnenkomende berichten.

Hoe kun je zien wanneer de limiet is bereikt? Je wordt op verschillende manieren geïnformeerd over de maandelijkse berichtenlimiet:

Hoe kan een gratis account worden geüpgraded naar een betaald zakelijk account? Ga naar onze prijspagina en selecteer het abonnement dat het beste bij je behoeften past. Volg het afrekenproces op de website om het abonnement te voltooien.

Opmerking

Zorg er tijdens het afrekenen voor dat hetzelfde e-mailadres wordt ingevuld dat voor het gratis account is gebruikt. Als dit correct gebeurt, wordt er een e-mail verzonden om het account te upgraden. Als een ander e-mailadres wordt gebruikt, wordt er een volledig nieuw account aangemaakt.

Zullen concepten verloren gaan na het upgraden naar een betaald zakelijk account? Nee. Elk concept waaraan wordt gewerkt, blijft opgeslagen in de map Concepten.

Waarom verschijnt de melding over het bereiken van het limiet nog steeds na het upgraden van het account? Wijzigingen aan het account worden van kracht nadat de WebApp is vernieuwd. Klik op de vernieuwknop in je browser om de pagina opnieuw te laden. Meldingen met betrekking tot het limiet verschijnen daarna niet meer.

Laatst bijgewerkt op 2026-03-10